Lichaam van 30-jarige man aangespoeld in Suriname

0

Een heel droevig bericht van overlijden Het lichaam van de 30- jarige Giovannie is levenloos aangespoeld in Suriname. De man was een paar dagen eerder in de rivier gevallen.

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Bekijk ook de volledige identiteitsgegevens. Wij van FamilieNieuws wensen de families en nabestaanden heel vel sterkte toe.

Politie Suriname schreef het volgende: Lijk van een visser uit de Coppename rivier gehaald. Op zondagmorgen 7 juni is het ontzielde lichaam van de 30 jarige visser in leven geheten Giovannie Faerber aangespoeld nabij de oude veersteiger, te Coppename Punt, in het district Saramacca.

In de vooravond van vrijdag 5 juni kreeg de politie van het bureau Calcutta de melding, dat Faerber in de Coppename rivier was gevallen en dat hij in de diepte was verdwenen.

Het lijk van de heer Faerber is in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, in beslag genomen voor het laten verrichten van een obductie.

Bron: Politie Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.