Teller gestegen naar 101 – nu 91 active cases in Suriname

Suriname besmettingen

De teller is zojuist weer gestegen. Er zijn nu in totaal 101 positieve cases in Suriname. Dat betekent dat er 91 zieken zijn, 9 mensen zijn genezen en 1 persoon is helaas overleden.

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht van het covid-19 management team. Mevrouw Jessurun legt uit waarom het belangrijk is dat iedereen thuis blijft. Lees het goed door en geef het door aan een ieder! blijf thuis. We kunnen een echte Coronavirus ramp niet dragen. “rust goed uit, eet gezond, gebruik vitaminen, beweeg op uw erf en houdt binnenruimten geventileerd. Onthouden jullie dat goed!!!

[quads id=1]

Corona Suriname

De total lockdown die thans geldt, en met ingang van maandag 8 juni 2020 wordt verscherpt, heeft als doel de COVID-19 uitbraak in Suriname onder controle krijgen, zei Volksgezondheid directeur Cleopatra Jessurun, vanavond tijdens de persbriefing van het COVID-19 Crisis Management Team.

Onze medici

[quads id=1]

“Onze medici moeten zich nu focussen op het indammen van de uitbraak. We zitten nu op 100 positieve gevallen. Als iedereen thuisblijft, en persoonscontact minimaliseert, hebben de medici de gelegenheid om besmette personen te traceren, te isoleren, te behandelen en contract tracing te doen. Alles om de keten van besmettingen te doorbreken en verspreiding van het COVID-19 virus beheersbaar te maken. We willen geen snelle stijging zien.

Eet gezond

[quads id=1]

Het is belangrijk voor medici om de mensen die nu positief zijn de nodige zorg te geven. Als de situatie onbeheersbaar wordt, betekent dit een rechtstreekse ramp voor de volksgezondheid.” Tot slot gaf de directeur als advies mee: “rust goed uit, eet gezond, gebruik vitaminen, beweeg op uw erf en houdt binnenruimten geventileerd.-.