Besmette vrouw van 108 jaar genezen – video’s buitenland

buitenland genezen

Het coronavirus krijgen betekent echt niet automatisch dat je dood gaat. Ook niet als je oud bent en ook niet als je heel erg oud bent.

[quads id=1]

Dat kan deze vrouw uit Italië ons wel vertellen. Mevrouw Fatima is namelijk 108 jaar en ze is pas genezen van het coronavirus. Bekijk de link om haar verhaal te lezen en kijk ook naar de video’s van andere ouderen die zijn genezen. Ze delen hun verhaal. Deel het met belanghebbenden. Corona krijgen is niet het einde van je leven. Maar vergeet niet: Voorkomen is beter dan genezen. Dus: BLIJF THUIS

[quads id=1]

Fatima Negrini, een 108-jarige vrouw uit Noord-Italië, is hersteld van het COVID-19 virus. En dat is natuurlijk heel bijzonder want het virus heeft het leven van veel oude mensen beëindigd.

“God vergat me”, citeerde een Italiaanse krant afgelopen woensdag. Toen werd mevrouw Fatima 108 jaar. De krant publiceerde een foto van Negrini in haar rolstoel voor een chocolade- en slagroom hartvormige verjaardagskaart.

[quads id=1]

Mevrouw Negrini heeft drie zonen van 89, 88 en 78 jaar, vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Ze woont al jaren in een verpleeghuis. Ze liep afgelopen april het coronavirus op. En eind mei testte ze negatief. Ze was genezen.

Ze is niet de enige ook Maria Branyas, een 113-jarige vrouw uit Spanje en ook de 108-jarige Sylvia Goldsholl uit Amerika overleefde de dodelijke ‘longziekte’. Helaas overleefden velen het niet.  De ziekte blijft erg dodelijk voor oudere mensen.

Video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland