Video – persbriefing omtrent total Lockdown Suriname

overleden Suriname
Video – Er is een outbreak van het coronavirus in Suriname.

Omdat de samenleving haar gedrag niet heeft aangepast, zullen de lock down maatregelen maandag 8 juni 2020 verder worden verscherpt naar een total lockdown.

[quads id=1]

Bekijk hier nu de PERS BRIEFING COVID-19 MANAGEMENT TEAM 6JUNI 2020. Geef het door aan een ieder!! Werk aub mee anders wordt het een regelrechte ramp!! Deel dit bericht met iedereen.

[quads id=1]

overleden Suriname

Lockdown

Omdat de samenleving haar gedrag niet heeft aangepast, zullen de lock down maatregelen maandag 8 juni 2020 verder worden verscherpt naar een total lockdown, waarbij ook essentiële diensten zullen werken met een minimale bezetting. Ook zullen zij opnieuw worden gecategoriseerd. Ook de ondernemingen in het binnenland zullen voor twee weken worden stopgezet. De maatregelen die betrekking hebben op winkelen en deelname aan de openbare weg worden ook herzien.

[quads id=1]

Nieuwe maatregelen

De nieuwe maatregelen zullen worden meegedeeld in onderstaande persbriefing. De persconferenties zullen voortaan ook per Zoom worden gehouden. “We gaan niet meer op straat. Met de total lock down moet voorkomen worden dat de samenleving massaal ziek wordt. De verspreiding van het virus moet beheersbaar blijven.”

Bekijk hier de video van de persbriefing. Deze is nu nog geldig:

[quads id=1]

Youtube

Facebook

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland