‘Ingi Pe’ dreigt politici en hun familie van kant te maken – politie Suriname – video

politie Suriname
De politie heeft Marciano (Ingi Pe) en zijn broer Dwight aangehouden. De twee hebben een video opgenomen en daarin heeft Marciano politici en hun familieleden bedreigd met de dood

[quads id=1]

Ze hebben aangifte gedaan bij de politie. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent de aanhouding. Geef het door aan anderen als waarschuwing: Je kunt echt niet zomaar mensen bedreigen op social media. Het filmpje zit erbij. Let op het best veel krachttermen houdt u daar rekening mee.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Twee broers opgesloten voor bedreiging met een misdrijf. De 41-jarige Marciano,H. alias “Ingi Pe” is vrijdagavond 5 juni 2020 aangehouden door de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij vanmorgen, zaterdag 6 juni 2020, door de politie in verzekering gesteld ter zake bedreiging met een misdrijf.

Social media

politie Suriname

Daags voor zijn aanhouding ging via de sociale media een filmpje van Marciano viraal waarin hij dreigt politici en hun familie van kant te zullen maken. Hij zwaaide daarbij met een mes met de kennelijke bedoeling om kracht bij te zetten aan zijn bedreigingen.

[quads id=1]

Een van de bedreigde personen deed aangifte tegen Marciano waarna de politie hem begon op te sporen. Waarschijnlijk voelde Marciano de hete adem van de politie in zijn nek wat erin resulteerde dat hij, via een vriend, contact maakte met de politie om door te geven waar hij was. Hij werd opgehaald en ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau.

Hij is opgesloten

[quads id=1]

Hangende het onderzoek werd Marciano in verzekering gesteld. In het verlengde van het onderzoek kwam ook een jongere broer van Marciano als verdachte in beeld. Die jongere broer is de 35-jarige Dwight,H. Hij heeft het filmpje namelijk opgenomen en doorgestuurd. Nadat hij was opgespoord meldde Dwight zich aan bij de politie. In belang van het onderzoek is Dwight ook in verzekering gesteld voor bedreiging met een misdrijf. De afdeling Recherche Midden is belast met het onderzoek in deze zaak.

Het gaat over dit filmpje: Let op, het filmpje bevat vele krachttermen.

Bron: Politie Suriname
Video van Lal’s Barbershop

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland