Gif in drinkwater? Vrouw doet aangifte bij politie Suriname

water Suriname
Triest hoor. Mevrouw Khoesial uit Suriname is ten einde raad. Ze heeft moeite om rond te komen en nu wordt ze ook nog met de dood bedreigd. Ze zegt dat iemand haar wil vergiftigen. Het is namelijk al de derde keer dat er gif in haar watertank zit.

[quads id=1]

Ze snapt er niets van. Ze heeft met niemand problemen. Ze heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Bekijk het bericht voor meer informatie. Is het zo makkelijk om gif in iemand zijn/haar tank te gooien? Waarom zou iemand dat zomaar doen dan?

[quads id=1]

Suriname Times schreef het volgende: Drinkwater vrouw vergiftigd. Het drinkwater van mevrouw Khoesial (59) is maandag vergiftigd. Mevrouw woont aan de Wayamboweg in het district Saramacca. Zij heeft hiervan melding gemaakt bij de politie.

[quads id=1]

Khoesial zegt aan de krant dat het water in een watertank zat. Zij sliep zondagavond maar werd wakker toen zij een geluid hoorde. Het leek alsof iemand wegrende. Toen zij een kijkje nam, zag zij niemand. Maandagochtend wilde zij water drinken en merkte dat het een bepaalde geur had.

Zij vermoedde meteen dat het gif was. De vrouw vertelt dat het de derde keer is dat haar water is vergiftigd. Zij weet niet wie deze handelingen pleegt.

[quads id=1]

Zij hoopt dat de politie de dader achterhaalt. Volgens haar leeft zij goed met eenieder en weet niet wie haar kwaad wil doen. Khoesial zegt dat zij een alleenstaande vrouw is die moeilijk het hoofd boven water kan houden in Suriname.

[quads id=1]

Zij vraagt de gemeenschap om hulp in de vorm van goederen en levensmiddelen. Door de coronavirus heeft zij nauwelijks eten in huis. Zij hoopt dat mensen haar kunnen helpen.

P.s. Bekijk onderstaand bericht op Suriname Times voor de volledige identiteitsgegevens van mevrouw.

Bron: Suriname Times

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland