Breaking – Vanaf maandag 2 weken TOTAL LOCKDOWN in Suriname – video

coronavirus Suriname

Breaking Nieuws! Het is genoeg!!

De directeur Nationale Veiligheid, Danielle Veira is duidelijk. Hetgeen ze vandaag heeft waargenomen in Suriname is niet mooi. Tijdens de persconferentie heeft ze aangegeven hoe het vandaag was op straat. Het was met 1 woord: TELEURSTELLEND

[quads id=1]

Kappers waren open, files op de wegen, winkels druk. Dat was niet de afspraak. Vanaf maandag gaat Suriname wel 2 weken in total lockdown. Bekijk de persconferentie met meer informatie daarover. Morgenavond 1800 uur komt er een persbriefing hierover. Geef dit door aan een ieder! Dit is wat Suriname echt nodig heeft toch?

[quads id=1]

Lockdown Suriname

Vanaf maandag worden de maatregelen in Suriname aangescherpt! 2 weken TOTAL LOCKDOWN
Bekijk de video: Scroll naar het eind van de video voor extra informatie. Geef het door aan belanghebbenden!

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland