Nu 100 besmettingen in Suriname – 90 active cases – Teller is weer gestegen!

Suriname Paramaribo
Wat een ellende. Zojuist is de Covid-19 Barometer bijgewerkt. Het totaal staat nu op 98 Er zijn nu dus 88 active cases in het land. Het gaat veel te snel!!! We moeten nu echt echt echt uitkijken!!

[quads id=1]

Zoals bekend gaan we maandag de boel strakker trekken. Veel mensen willen een echte LOCKDOWN. Die komt er vermoedelijk aan. Bekijk het bericht voor iets meer info. Geef het door aan belanghebbenden! Suriname. Samen kunnen we het wel aan!!!

[quads id=1]

Covid-19 in Suriname

Helaas. Inmiddels staat de teller op 88 active cases en een totaal van 98 positief geteste gevallen. Het bedrag blijft maar groeien. Dat betekent dat we onze tactiek moeten aanpassen. Misschien wel heel drastisch!

[quads id=1]

Suriname Paramaribo

Lockdown

“Het staat niet op ons voorhoofd wie wel of niet besmet is. Ik en u, we zijn nu beiden potentiële dragers van het virus”, zegt DNV-directeur, luitenant- kolonel Danielle Veira tijdens de reguliere Covid-19 persconferentie van vrijdag 5 juni. “Als we kijken naar het gedrag van de samenleving vandaag tijdens een lock down, leek het erop alsof alles normaal doordraaide”.

[quads id=1]

Maandag scherper

Omdat de samenleving haar gedrag niet heeft aangepast, zullen de lock down maatregelen maandag 8 juni 2020 verder worden verscherpt naar een total lockdown, waarbij ook essentiële diensten zullen werken met een minimale bezetting.

Vanavond meer hierover. Stay tuned

Bron: Covid-19 Suriname website
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland