Videoboodschap Medische Zending Suriname – Sranan Tongo – video’s

Paramaribo Suriname
Het COVID-19 virus heeft ons land helaas bereikt. Het aantal positief geteste cases in Suriname is in een rap tempo gegroeid naar 82. We vrezen dat het daar niet bij zal blijven. Maar samen kunnen we wel de groei minimaliseren

[quads id=1]

Het personeel van de Medische Zending staat samen met het Ministerie van Volksgezondheid, 1x24u klaar om de gemeenschap te dienen. En we moeten alert blijven en niet denken dat het allemaal wel overwaait

[quads id=1]

In het filmpje verzoekt de Medische Zending u om samen met hen de verspreiding van het virus tegen te gaan. U kunt uw bijdrage leveren door thuis te blijven en dit bericht (in Sranan Tongo) door te geven aan een ieder. Bekijk tevens de andere belangrijke video’s voor extra informatie. Samen staan we sterk

[quads id=1]

Medische Zending Suriname

Paramaribo Suriname

Video’s

Kijk en luister mee naar de gezondheidsboodschap en -tips van de Medische Zending in het Sranan Tongo.

In deze aflevering van Kennisgeving gaat de heer Jintie, directeur Medische Zending het hebben over de Medische Zending en het burger initiatief Santigron. Kijk vanaf minuut 26:09:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland