Opgelet – SWM Suriname past dienstverlening aan

water Suriname
Hoe, waar en wanneer moet ik mijn waterrekening betalen tijdens de crisis en LOCKDOWN in Suriname?

Iedereen opgelet. Ook de SWM zal vanwege de veel te snelle stijging van het aantal corona patiënten haar dienstverlening aanpassen. Dit om de verspreiding van het virus te minimaliseren.

[quads id=1]

Tevens kunnen een aantal werknemers vanuit huis werken. Bekijk het officiële schrijven voor meer informatie en deel het met belanghebbenden!

[quads id=1]

SWM Suriname

NII Suriname schreef het volgende: SWM past dienstverlening aan. Naar aanleiding van de stijging van het aantal positief geteste Covid-19 gevallen, hebben de autoriteiten besloten een ‘total lockdown’ in te stellen, waarbij onder andere de reeds bestaande maatregelen zullen worden verscherpt.

Hierdoor moet de verspreiding van het COVID-19 virus worden beperkt. Voor de N.V. Surinaamsche Waterleiding Maatschappij, die verantwoordelijk is voor de drinkwatervoorziening in de kustvlakte en delen van het binnenland, zal de total lockdown het volgende betekenen:

Kantoren in Paramaribo

[quads id=1]

De Klantenservicelocaties en SWM Incassokantoren te Paramaribo en Nickerie zullen van 08.00u tot 14.00u geopend zijn voor het publiek. De locaties te Moengo blijven vooralsnog gesloten. Betaling van waterrekeningen via de elektronische betaalmogelijkheden te weten HOP, Internet- en Mobilebanking is ook mogelijk.

Voor het opvragen van uw openstaande rekeningen en een overzicht van de bankrekeningnummers verwijzen wij u naar de SWM-website www.swm.sr.
De productie en levering van water via het distributienet zal normaal voortgang hebben. De verkoop van bulkwater (per truck) zal vanwege de lockdown worden stopgezet.

Klachten

[quads id=1]

De afhandeling van storingen en klachten door de afdeling Distributie zal zoveel als mogelijk normaal voortgang hebben.

Er zal gedurende deze periode geen meteropname plaatsvinden. De meterstanden kunnen via het nummer 471414 (optie 8) en 170, per mail naar Meteropname@swm.sr of via het whatsapp-/sms nummer 8893434 worden doorgegeven.

De diensten van de overige afdelingen (Tekenkamer en Keuring & Controle) worden tot nader order stopgezet. Vanwege de lockdown zal een deel van het personeel de werkzaamheden thuis moeten uitvoeren. Daartoe heeft het bedrijf reeds de nodige stappen ondernomen. Het kan echter voorkomen dat de afhandeling van zaken met name bankbetalingen en klachten, vanwege de uitdagende situatie langer duurt.

Social media

[quads id=1]

Via de beschikbare kanalen te weten social media, radio, televisie en krant zullen wij u zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze dienstverlening.

Wij roepen de gemeenschap op om de instructies vanuit de autoriteiten stipt op te volgen. Blijft u thuis en neemt u nu meer dan ooit de voorzorgsmaatregelen in acht. Alleen zo kunnen wij daadwerkelijk de verdere verspreiding van Covid-19 tegengaan.

Foto van FAcebook SWM
Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland