Onze vriend en oud collega Ramon Cumberbatch is overleden – NAR Suriname

Wij zullen hem gedenken steeds met een lach en een traan! Rust zacht, collega Ramon!
De medewerkers van het Nationaal Archief Suriname maken bekend dat hun vriend en oud collega Ramon Cumberbatch is overleden.

[quads id=1]

Bekijk de mooie condoleance voor meer informatie over deze bijzondere man. In verband met de COVID-19 maatregelen zal de uitvaart in besloten kring plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws willen alle oud-collega’s, vrienden en familieleden, in het bijzonder zijn vrouw en kinderen, veel sterkte toewensen. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Dhr.

Ramon Cumberbatch

Is op woensdag 27 mei 2020 van ons heengegaan.
Geboren Suriname – Paramaribo 25-4-1956
Overleden Suriname – Paramaribo 27-5-2020
Een bijzonder mens heeft ons verlaten, maar zijn inspirerende en motiverende woorden zullen ons altijd kracht geven om voort te gaan.
Met intens verdriet maakt het Nationaal Archief Suriname (NAS) bekend dat hun oud collega en vriend, dhr. Ramon Cumberbatch op woensdag 27 mei 2020 van hen is heengegaan.
Ramon heeft vanaf het jaar 2000 diverse functies bekleed bij het NAS; van 1999- 2000 was hij lid van de Archiefcommissie, van 2001- 2010 lid van het Managementteam van het Landsarchief en van 2010- 2016 als Onderhoofd NAS. Na zijn pensionering in 2016 bleef Ramon betrokken bij het Nationaal Archief en wel als lid van de Nationale Archiefraad (NAR).
Ramon Cumberbatch is 1 van de stonfutu’s die de basis heeft gelegd voor de vele succesvolle projecten en programma’s van het NAS. Ook op regionaal/ internationaal niveau heeft Ramon, Suriname op waardige wijze vertegenwoordigd. Wij zullen hem gedenken steeds met een lach en een traan! Rust zacht, collega Ramon!

Veel sterkte toegewenst aan de familie Cumberbatch, vrienden, kennissen en collega’s!

De begrafenis vindt plaats op vrijdag 5 juni 2020.
***In verband met COVID-19 zullen het afscheid en de ter aarde bestelling in besloten kring plaatsvinden.***

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: Nationaal Archief Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland