Mogelijk besmettingsgevaar – RGD poli’s Paramaribo gesloten

rgd Paramaribo
Opgelet!

Hierbij een dringende bekendmaking van RGD Paramaribo Suriname. Ze zijn er achter gekomen dat enkele personen die positief getest zijn op het COVID-19 virus hun faciliteiten hebben bezocht.

[quads id=1]

Daarom zijn de gezondheidscentra te Latour en Geyersvlijt Paramaribo nu gesloten voor het publiek. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Sluiting

RGD schreef het volgende op hun FB Pagina: Tijdelijke sluiting RGD gezondheidscentra Latour en Geyersvlijt

De directie van de stichting Regionale Gezondheidsdienst heeft wegens dringende omstandigheden besloten om haar gezondheidscentra te Latour en Geyersvlijt tijdelijk te sluiten voor het publiek.

Besmette personen

Aanleiding hiertoe is dat enkele personen onze faciliteiten bezocht hebben en met delen van ons personeel in contact gekomen zijn. Achteraf bleek dat genoemde personen positief getest zijn op het COVID-19 virus.

[quads id=1]

Als mede verantwoordelijke instantie voor de volksgezondheid en de snelle stijging van het aantal COVID-19 positieve personen in Suriname, zijn wij daarom genoodzaakt om eerder genoemde centra te sluiten vanaf 4 juni 2020 tot nader orde.

Veiligheid

Bovengenoemde maatregel is genomen omdat de veiligheid van zowel u de cliënt als ons personeel gewaarborgd moet blijven.

[quads id=1]

De RGD doet ten overvloede een beroep op allen om vooral nu ons land te kampen heeft met een stijging van het aantal COVID-19 positieven, alle regels in acht te nemen. Reinigt u uw handen regelmatig, gebruikt u neus/mond bedekking vooral in publiek, houdt sociale afstand van tenminste 2 meter, nies/hoest in uw elleboog en blijf thuis. Maakt u vooral telefonisch contact voordat u zich begeeft naar een van onze poliklinieken.
Hiermee kunt u meehelpen de verspreiding van het Corona virus te minimaliseren.

[quads id=1]

RGD Paramaribo

Wij rekenen op uw begrip, daar wij gezamenlijk moeten werken aan het beschermen van ons zelf en onze naasten.

Bron: Facebook RGD

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland