Man vlak voor zoontje neergeschoten in Nederland – politie zoekt man met donkere huidskleur – video’s

Nederland Politie
Er klonk een harde gil. Een traumatische ervaring van deze jongen van 10 jaar. Zijn vader werd vlak voor zijn neus neergeschoten in Nederland. Daarna vloog hij direct zijn moeder in de armen. Triest

[quads id=1]

De politie is opzoek naar de dader. ‘Een twintiger met een donkere huidskleur.’ Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Zoiets vergeet dat jongetje zijn leven lang niet meer.

[quads id=1]

Schietpartij in Nederland

Hart van Nederland scheef het volgende: ‘Harde gil’ zoontje dat ziet hoe vader wordt neergeschoten schokt buurt in Tilburg. Bewoners van de normaal rustige wijk Groenewoud worden vrijdag in alle vroegte opgeschrikt door een paar harde knallen.

10 jaar

Aan de Dolomietenweide wordt een 42-jarige Tilburger voor de ogen van zijn 10-jarige zoontje op straat neergeschoten.

[quads id=1]

“Ik werd wakker van het gegil van dat manneke”, vertelt een buurtbewoonster vrijdag aan Hart van Nederland. “Die gaf een harde gil. Toen kwam die moeder aanlopen en vloog hij zijn moeder in de armen. Zo sneu, dat manneke.” Hulpverleners ontfermen zich direct over moeder en kind. Voor het zoontje is slachtofferhulp ingeschakeld.

Drie schoten

“Die moeder zat op haar hurken met haar kind in haar armen”, vertelt een andere buurvrouw. Volgens haar zou het slachtoffer van de schietpartij in zijn been zijn geschoten. “Gisteren was er ook al een schietpartij op een auto. Schijnbaar hebben ze het toen ook al op hem gemunt.”

[quads id=1]

Geschrokken buurtbewoners

Weer een andere buurtbewoonster schrok wakker van een paar harde knallen. “Drie schoten. Daar werd ik wakker van”, vertelt ze. “Omdat de hond van de overburen maar bleef janken, dacht ik: volgens mij is er wel iets anders aan de hand dan alleen vuurwerk.”

Dader nog op de vlucht

Het slachtoffer van de schietpartij is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeert buiten levensgevaar. Na de schietpartij startte de politie een klopjacht op de dader, die nog altijd niet is opgepakt.

[quads id=1]

Het zou gaan om man van de rond de 25 jaar met een donkere huidskleur. Hij zou een blauwe broek en een zwarte jas hebben gedragen. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Video’s:

Bron: Hart van Nederland
https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/harde-gil-zoontje-die-ziet-hoe-vader-word-neergeschoten-schokt-buurt-in-tilburg/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland