90ste besmetting in Suriname. Nu 80 active cases. Video’s – live persconferentie

besmetting Suriname
Zojuist is er een 90E POSITIEF GETESTE GEVAL IN SURINAME BIJGEKOMEN
Geen goed nieuws: Er zijn nog meer mensen ziek geworden in Suriname

Video – Zojuist is de Covid-19 Barometer WEER bijgewerkt. Het totaal staat nu op 89 Er zijn nu dus 79 active cases in het land. Het aantal stijgt in een rap tempo.

[quads id=1]

Gelukkig hebben we nu een soort van complete lockdown in Suriname. Hopelijk zal dit helpen de groei te beperken. Kijk hier naar de live video van de persconferentie. Deze is nu op dit moment nog gaande. Geef het door aan een ieder zodat ze zien en horen wat er allemaal gaande is.

[quads id=1]

besmetting Suriname

Suriname!! Nogmaals: Blijf binnen als het echt niet anders kan. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we winnen van het coronavirus!!!

Video Persconferentie Suriname

De reguliere persconferentie van het Nationale COVID -19 management team is vandaag om 16.00u begonnen in de congreshal. Een ieder aanwezig in de hal moet een mond- en neuskap gebruiken.

[quads id=1]
KKf wordt klaargemaakt:

Kijk hier op youtube:

En Facebook:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland