Leven van Riaaz, zoon ex-minister van Suriname, in problemen geraakt -video’s

minister Suriname
Riaaz K, zoon van ex-minister Roline Samsoedien, is ernstig benadeeld vanwege de zaak tegen hem. Het gaat niet zo best met zijn privé leven en de sfeer op het werk is ook niet zo best.

[quads id=1]

Er is nog geen uitspraak geweest. Hierdoor kan hij ook niet verder met zijn leven. Zijn toekomst is onzeker. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de zaak. Bekijk (nogmaals) de spraakmakende video’s waarin de vader van het meisje vertelt over de zaak in Suriname. Riaaz blijft ontkennen dat hij het meisje heeft betast. Kan hij toch onschuldig zijn?

[quads id=1]

Zoon ex-minister

Suriname Times schreef het volgende: Uitspraak zaak zoon ex-minister uitgesteld. De uitspraak in de zaak van Riaaz K, zoon van ex-minister Roline Samsoedien, is dinsdag uitgesteld tot 29 juni. Advocaat Irene Lalji, die met haar collega Murwin Dubois juridische bijstand verleent aan de man, zegt aan de krant dat haar cliënt in onzekerheid verkeert.

Met een meisje
minister Suriname
Foto’s binnengekomen via Facebook

“Elke verdachte, of hij nog aangehouden is of niet, heeft recht om te weten waar hij aan toe is.” Lalji zegt dat Riaaz K, die verdacht wordt van ontucht met een meisje, recht heeft op berechting binnen redelijke termijn. De verdachte, die voorlopig op vrije voeten is, ontkent schuldig te zijn.

Benadeeld

[quads id=1]

Volgens de raadsvrouw is de verdachte ernstig benadeeld door een hetze die tegen hem is gevoerd. “Zijn sociaal leven en werksfeer zijn in problemen gekomen, omdat hij nog niet kan aantonen dat zijn zaak met een eindbeslissing is geëindigd. We betreuren het zeer dat de uitspraak is aangehouden”, aldus Lalji. Zij zegt dat de verdachte steeds consistent is geweest in zijn verklaringen.

Tegenstrijdige verklaringen

Zij vindt dat de verklaringen van het meisje en haar moeder tegenstrijdig zijn. Zij vindt dat het wettig en overtuigend bewijs er niet is. De advocaat vergelijkt het rapport van de Forensische Opsporing met de verklaring van het slachtoffer. Het meisje vindt dat de verdachte ontucht met haar heeft gepleegd en dat hij zaad heeft gespoten op haar buik.

Op haar bloes

[quads id=1]

Hij zou het hebben weggeveegd en zij heeft daarna haar bloes aangedaan. “Het rapport van de Forensische Opsporing zegt dat de bloes van het slachtoffer geen enkel voorkomen van zaad heeft”, zegt de advocaat

Video’s

Bekijk hier nogmaals de spraakmakende video waarin de vader van het meisje vertelt over de zaak:

[quads id=1]

Bron: Suriname Times

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland