Voorlopig geen repatriatievluchten naar Suriname – SLM cancelt vlucht

slm Paramaribo
Vanwege de uitbraak van het COVID-19 virus in Suriname, heeft de Surinaamse overheid bepaald, dat er even geen repatriëringsvluchten zullen worden uitgevoerd naar Suriname.

[quads id=1]

SLM heeft daarom de repatriatievlucht van heden met als bestemming Paramaribo-Aruba-Curaçao vice versa geannuleerd. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Vluchten naar Suriname

Surinam Airways (Official) schreef het volgende op hun Facebook pagina: Beste klant,

Vanwege de uitbraak van het COVID-19 virus in ons land, heeft de Surinaamse overheid bepaald, dat er geen repatriëringsvluchten voor de komende twee weken zullen worden uitgevoerd naar Suriname.

Paramaribo-Aruba-Curaçao

[quads id=1]

Naar aanleiding van het voorgaande is de repatriatievlucht van heden met als bestemming Paramaribo-Aruba-Curaçao vice versa geannuleerd.
Wij vragen u de updates te blijven volgen via onze Facebook pagina en website: www.flyslm.com

Wij bieden u nogmaals onze excuses voor het ongerief.
Team Surinam Airways

[quads id=1]

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden

SLM Suriname

Bron: Facebook SLM
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland