PCS patiënten mogen GEEN bezoek ontvangen -Psychiatrisch Centrum Suriname

PCS Suriname
Jammer voor de patiënten van het PCS Suriname en hun familieleden. Voorlopig kunnen ze elkaar niet bezoeken! Tevens kunnen er GEEN reguliere poli afspraken plaatsvinden. Dit ivm met elkaars veiligheid

[quads id=1]

Het Psychiatrisch Centrum Suriname heeft strenge maatregelen getroffen. Bekijk de brief voor meer informatie daarover en geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Veel gezonde mensen hebben al extra stress door de situatie in het land. Ze krijgen soms ook emotionele en psychische klachten. Hoe moet het dan zijn voor de PCS patiënten?

[quads id=1]

PCS Suriname

NII Suriname schreef het volgende: Aangepaste Covid-19 preventieve maatregelen PCS. Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) heeft na het afkondigen van code rood door het Covid-19 Managementteam, de volgende maatregelen afgekondigd die per 01 juni 2020 ingaan:

Bedekking

Gezien de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid om met mond- en neusbedekking de straat op te gaan, wordt verwacht dat personen bij het betreden van het terrein van het PCS deze op hebben;

[quads id=1]

De reguliere poli afspraken worden afgezegd, aan de patiënten wordt gevraagd om telefonisch contact op te nemen met hun behandelaar voor een nieuwe afspraak;

Recept

Chronische patiënten kunnen zich volgens de eerder gemaakte afspraken aanmelden voor het afhalen van hun recept/medicatie;

Voor spoedverwijzingen wordt aan de huisarts gevraagd om telefonisch contact op te nemen met het speciaal daarvoor bestemd nummer van het PCS;

Voorlopig is er geen bezoek toegestaan voor opgenomen patiënten.

[quads id=1]

Wij rekenen op uw medewerking om zich te houden aan de bovengenoemde maatregelen en zullen samen met u de verspreiding van het virus minimaliseren.

Bekijk hier de officiële brief:

PCS Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland