Alle 44 nieuwe besmette personen in Suriname liggen in het ziekenhuis – video

ziekenhuis Suriname
Suriname is in de ban van het coronavirus. Wat we niet gedacht hadden is nu gaande. In een korte tijd hebben we al 54 positief geteste gevallen. 44 mensen zijn op dit moment ziek. Alle 44 liggen in het ziekenhuis.

[quads id=1]

Sommige hebben intensieve zorg nodig, die zijn overgeplaatst naar de ICU. Lees het officieel schrijven van het Covid-19 management team hierover. Kijk ook naar de video. Geef het door aan belanghebbenden. Per dag worden honderden getest. Laten we hopen en bidden (als u daarin gelooft) dat het aantal niet teveel zal stijgen. Wij samen kunnen daarvoor zorgen!!!

Er wordt stiekem al gesproken over een Totale lockdown. Het lijkt een logische stap want Suriname kan het straks echt niet meer aan. Willen jullie dat ook?

[quads id=1]

Covid-19 in Suriname

NII Suriname schreef het volgende: 54 positief geteste COVID-19 gevallen.
Suriname telt tot op dit moment 54 COVID-19 besmettingen. Deze informatie heeft minister Antoine Elias van Volksgezondheid gepresenteerd tijdens de COVID-19 persconferentie op 2 juni 2020 in de Congreshal.

[quads id=1]

44 patiënten

Uitgaande van het voorgaande telt ons land op dit moment 44 actieve gevallen. “Alle patiënten liggen in het ziekenhuis, sommigen liggen op de intensive care unit. Eenieder krijgt medische zorg”, benadrukte de minister.

Testen

Suriname besmettingen

De afdeling Epidemiologie is bezig met verdere contact tracing van personen. Per dag worden honderden mensen getest op dit virus en worden verschillende personen in quarantaine geplaatst, zodat eventuele besmetting ingedamd kan worden.

[quads id=1]

De bewindsman gaf verder aan dat heel Albina onder de loep genomen wordt door het epidemische team. Het ministerie van Volksgezondheid doet een dringend beroep op de samenleving om berichten van de officiële kanalen te volgen en de preventieve COVID-19 maatregelen te allen tijde in acht te nemen.

Bekijk de video van de persconferentie:

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland