Waarschuwing nieuwe maatregelen politie Suriname – video

politie Suriname

Belangrijke boodschap aan de mensen die de lockdown negeren: De politie is niet verplicht om jou eten te geven!!!

Hierbij nog een extra oproep voor het volk van Suriname afkomstig van de politie. Het betreft de nieuwe getroffen maatregelen Lees het goed door zodat je weet waar je aan toe bent!

[quads id=1]

Tevens laat de politie weten dat alle ouders verantwoordelijk zijn voor hun kinderen. En….ze zijn niet verplicht om de overtreders van de lockdown van voeding te voorzien. Dan weten jullie dat!! Geef het door aan iedereen! Kijk ook naar de video

[quads id=1]

Oproep van de politie aan een ieder binnen de grenzen van Suriname

Korps Politie Suriname
Politie berichten
Datum: 2 juni 2020

Het Korps Politie Suriname doet een dringend beroep aan iedereen binnen de grenzen van Suriname om zich te houden aan de maatregelen afgekondigd door president Bouterse op maandag 1 juni 2020 in verband met de covid-19 pandemie.
De maatregelen zijn :

[quads id=1]

1: Een partiële “Lock down” in heel Suriname beginnende op dinsdag 2 juni 2020, vanaf 6 uur in de middag tot 6 uur in de ochtend van de volgende dag.

2: Samenscholingen worden teruggebracht naar maximaal 5 personen.

3: De brug bij Stolkertsijver voor beweging van personen in beide richtingen is afgesloten, met uitzondering van noodzakelijke diensten, de veiligheids- en gezondheidsautoriteiten.

4: Stopzetting van het vliegverkeer voor passagiers van en naar de volgende dorpen in het binnenland met name: Stoelmanseiland, Drietabbetje, Godoholo, Cottica aan de Lawa, Tabiki, Antino, Anapaike, Oelemarie, Gaakaba en Albina. Het vervoer van goederen blijft vooralsnog toegestaan.

[quads id=1]
5: De grenzen via land, water en lucht blijven gesloten voor personen.
6: Crèches, heropende markten, casino’s en horeca bedrijven zijn weer gesloten voor bezoekers en alle bedrijven moeten terug naar de hoogste voorzorgsmaatregelen.

De politie, als een der werkarmen van de overheid, moet erop toe zien dat de boven vermelde maatregelen nageleefd worden. Het is daarom dat aan de samenleving wordt gevraagd hun medewerking te verlenen aan de politie door zich te houden aan de maatregelen.

Van ouders of verzorgers verwacht de politie dat zij erop zullen toezien dat hun minderjarige kinderen vanaf zes uur in de middag niet meer op of langs de openbare weg zullen zijn. U bent de hoofd verantwoordelijke van uw kroost.

[quads id=1]

De politie heeft niet de verplichting om overtreders van de “lock down” van voeding te voorzien.

Bekijk hier nogmaals de video van de president!