Uitbetaling kinderbijslag Paramaribo stopgezet.

kinderbijslag Suriname

Dit is niet zo leuk voor de kinderen in Paramaribo. Het ministerie van sociale zaken en volkshuisvesting Suriname heeft zojuist bekend gemaakt dat de uitbetaling van kinderbijslag in Paramaribo tot nadere orde is stopgezet.

[quads id=1]

Bekijk de brief van het ministerie voor meer informatie en deel het met belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Kinderbijslag Paramaribo

Lees hieronder de brief: Uitbetaling AKB Paramaribo 2019 tot nader order stopgezet. Dat heeft het ministerie van sociale zaken en volkshuisvesting Suriname heeft zojuist bekend gemaakt

[quads id=1]

Kinderbijslag Paramaribo
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland