Nog meer besmettingen in Suriname – Totaal aantal gestegen naar 53 – live video persconferentie

Video Suriname
Helaas… er zijn vandaag weer mensen positief getest. Er zijn nog meer mensen besmet met het coronavirus. Kijk nu hier live naar de persconferentie van het Covid-19 management team in Suriname.

[quads id=1]

Geef het door aan iedereen zodat ze mee kunnen kijken. Er wordt heel wat belangrijke informatie gedeeld

Covid-19 in Suriname

[quads id=1]

Suriname telt tot op dit moment 53 COVID-19 besmettingen. Deze informatie heeft minister Antoine Elias van Volksgezondheid gepresenteerd tijdens de COVID-19 persconferentie op 2 juni 2020 in de Congreshal. Uitgaande van het voorgaande telt ons land op dit moment 43 actieve gevallen. “Alle patiënten liggen in het ziekenhuis, sommigen liggen op de intensive care unit. Een ieder krijgt medische zorg”, benadrukte de minister.

Honderden getest

[quads id=1]

De afdeling Epidemiologie is bezig met verdere contact tracing van personen. Per dag worden honderden mensen getest op dit virus en worden verschillende personen in quarantaine geplaatst, zodat eventuele besmetting ingedamd kan worden. De bewindsman gaf verder aan dat heel Albina onder de loep genomen wordt door het epidemische team. Het ministerie van Volksgezondheid doet een dringend beroep op de samenleving om berichten van de officiële kanalen te volgen en de preventieve COVID-19 maatregelen te allen tijde in acht te nemen.

[quads id=1]

Mond en neus bedekking

Het advies vanuit de gezondheidsautoriteiten is om mond en neus te bedekken indien men toch op straat moet gaan en alle aangekondigde maatregelen stipt op te volgen.

[quads id=1]

De uitzending is ook te volgen via Facebook:

Video Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland