Taxichauffeur verdacht van omkopen politieagent – politie Suriname

politie Suriname
De politie laat weten dat ze een 24-jarige taxichauffeur heeft aangehouden. De man wordt ervan verdacht een politie agent te hebben omgekocht

[quads id=1]

De ‘foute’ politie agent werd aangehouden nadat er op social media een filmpje circuleerde. Daarop was te zien dat een politiechauffeur geld aannam bij een controle post. Een ernstig strafbaar feit gezien de situatie waarin wij ons nu begeven. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Is het goed dat de chauffeur is aangehouden of is alleen de agent fout in zo een situatie?

[quads id=1]

Politie Suriname

politie Suriname

“Update” politieambtenaar verdacht van het aannemen van smeergeld. In het verlengde van het strafrechtelijk onderzoek contra de politieambtenaar W.B. is de 24-jarige taxichauffeur D.J. op maandag 1 juni door de politie aangehouden en hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Controle post

Dit na afstemming met het Openbaar Ministerie. D.J. is de persoon geweest van wie agent W.B. geld in ontvangst genomen heeft bij een controle post in het oosten van ons land. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat D.J. de politieambtenaar heeft omgekocht om in strijd met zijn plicht iets te doen of na te laten.

[quads id=1]

Strafbaar

Omkoping of poging tot omkoping van een ambtenaar in Suriname tijdens het uitoefenen van zijn werk is strafbaar

p.s. ondertussen is bekend geworden dat er nog 1 positief geval erbij is gekomen. Het totaal komt hiermee op 54

Suriname besmetting

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland