Bent u een gokverslaafde? 1 voor 12 confronteert meneer Paul Marshall uit Paramaribo – Video’s Suriname

Suriname 1 voor 12
Eerder publiceerden we het trieste verhaal van meneer Paul Marshall uit Paramaribo. De man die leed aan prostaat, depressie, hoge bloeddruk etc. Veel mensen hadden hun mening klaar over meneer Marshall.

Meneer Vismale, directeur van Stichting 1 voor 12 Suriname, is weer bij meneer Marshall langs geweest. Hij heeft steun gehad van enkele donateurs. Tevens confronteerde Vismale hem met de vele (hatelijke) reacties op zijn verhaal .

Wat vooral naar voren kwam was zijn vermeende gokverslaving en slechte gewoontes. Paul vertelt zijn uitgebreide verhaal hieromtrent. Hij wordt zelfs emotioneel. Gaan we hem het voordeel van de twijfel gunnen?

Bekijk het bericht en de video voor meer informatie. Deel het met een ieder. 1 voor 12 doet namelijk heel veel voor de gemeenschap. Maar…zij kunnen dit niet alleen. Samen staan we sterk

Meneer uit Suriname

Meneer Paul uit Paramaribo heeft het zwaar te voortduren. Vanwege zijn gezondheid moest hij een lening nemen om zijn medische kosten te betalen. Daardoor blijft er nu bijna niets meer over van zijn AOV. Maar hij is geholpen. Tevens heeft een donateur hem geholpen met zijn lening, Hierdoor krijgt hij weer wat ademruimte.

Geen bed

Hij moest ook op de grond slapen, maar gelukkig heeft 1 voor 12 meteen een bed voor meneer geregeld. Zijn huis moest namelijk op orde zijn. Alleen dan kan hij geen thuiszorg krijgen.

Geen kinderen

Meneer heeft jammer genoeg geen kinderen en ook geen naaste familie. Hij is dus helemaal alleen aan zijn lot overgelaten, erg triest.

Na het publiceren van de eerste video ontvingen we veel boze en geïrriteerde reacties. Velen hadden het over de vermeende gokverslaving van meneer. Meneer Vismale is teruggegaan naar meneer Marshall en confronteerde hem met de beschuldigingen. Bekijk de video daarvan.

Kijkt u naar de video en luister naar zijn trieste verhaal:

Kijk hier de eerdere video als u die nog niet had gezien:

1 voor 12 Suriname doet veel voor de mensen in Suriname, maar ze kunnen het niet alleen. Deel daarom dit bericht met een ieder! Wellicht kan het de juiste mensen bereiken.

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

1 voor 12 Suriname Paramaribo

Maak contactBel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06