Video’s – 42-jarige Componist Wajid Khan raakt besmet en sterft in India – Bollywood

Bollywood India

Triest celebrity nieuws: Wajid Khan, van componistenduo Sajid-Wajid, sterft op 42-jarige leeftijd in India. Componist Wajid Khan stierf in Mumbai nadat hij besmet raakte met het coronavirus.

[quads id=1]

Hij had eerst nierproblemen. Kreeg Covid- 19 en belandde hierdoor op de IC. Hij heeft 4 dagen aan de beademing gelegen. Bollywood reageert geschrokken op het nieuws. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Kijk ook naar zijn laatste bijzondere video, gemaakt in het ziekenhuis. Wij van FamilieNieuws wensen zijn fans veel sterkte toe.

[quads id=1]

Wajid Khan, bekend van componistenduo Sajid-Wajid, is op 42-jarige leeftijd overleden. Vanwege een nierinfectie en besmetting met het coronavirus kwam hij op de IC te liggen. Hij lag de laatste vier dagen aan de beademing. Zijn situatie verergerde met de dag. Hij overleed.

[quads id=1]

Het nieuws van zijn overlijden in India werd op social media gedeeld door veel bekendheden. Met name de Bollywood-broederschap rouwt om de ondergang van de zanger-componist.

Video’s

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie:
Let op sommige zijn in Hindi

Bekijk hier zijn laatste video vanuit het ziekenhuis:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland