Politie bericht omtrent mogelijk foute collega in Suriname

politie Suriname

Bijna iedereen heeft het filmpje gezien dat circuleert op social media. Het leek er in het filmpje sterkt op dat een politieman smeergeld aannam bij een belangrijke controlepost

[quads id=1]

De politie heeft laten weten dat ze de politieagent na het zien van het filmpje onmiddellijk hebben aangehouden. Er is een onderzoek gestart. Bekijk het officiële politie bericht hierover. ‘Als de politie zich niet aan de regels kan houden, waarom moeten de burgers het dan doen?’ Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het geld voor iets anders bedoeld was. Voor wat dan?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politieambtenaar verdacht van het aannemen van smeergeld. De politieambtenaar W.B. is op zondag 31 mei in verband met een strafrechtelijk onderzoek aangehouden en in verzekering gesteld.

Overleg met OM

[quads id=1]

Dit na overleg met het Openbaar Ministerie. De agent van politie eerste klasse wordt verdacht van onder andere het aannemen van giften of beloften onder verzwarende omstandigheden.

Politie

[quads id=1]

De politie is een onderzoek gestart tegen agent B.W. nadat via sociale media een filmpje gedeeld is waarin te zien is dat hij geld aanneemt van een man bij een controle post. Het vermoeden bestaat dat B.W. het geld als een gift aanneemt om in strijdt met zijn plicht, in zijn bediening iets te doen of na te laten.

politie Suriname

Bron: Politie Suriname