Besmettingen in Suriname gestegen naar 44!! Scholen en crèches in Suriname (blijven) gesloten! – video

0
Zojuist is bekend geworden dat het aantal besmettingen in Suriname is gestegen naar 44.  Er zijn nu 34 active cases in ons land. De teller op de website is zojuist bijgewerkt. Later meer hierover.
Eerder deze week werd aangegeven dat de scholen op 8 juni 2020 weer open zouden gaan. Helaas… vanwege de explosieve groei van de besmettingen in Suriname kunnen de scholen onmogelijk open gaan. Het is niet veilig voor onze kinderen!

Suriname ParamariboLater meer hierover

Ook de crèches zijn vanaf morgen weer gesloten. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen. Kijk ook naar de video met meer informatie omtrent de overige maatregelen die zojuist zijn aangekondigd. Oja, het officiële advies voor Suriname is nu: MONDKAPJE op!! Onthou dit goed: Tang na oso, no gwa strati.

Teruggedraaid

Het aantal coronavirus besmettingen is in een paar dagen tijd gesprongen naar 44. De situatie is zeer zorgwekkend. Daarom heeft de president het vol vanavond toegesproken De versoepelde maatregelen zijn per direct teruggedraaid

Scholen gesloten

De aangekondigde versoepeling wordt per heden teruggedraaid. Dat wil zeggen dat scholen gesloten blijven; crèches per morgen weer gesloten zijn; heropende markten weer gesloten zullen worden; en alle bedrijven terug moeten naar de hoogste voorzorgsmaatregelen. Casino’s en horeca zullen wederom gesloten zijn voor bezoekers.

Mondkapje op

Het advies vanuit de gezondheidsautoriteiten is om mond en neus te bedekken indien men toch op straat moet gaan. “Hoeft u niet op straat, blijft u dan thuis. Tang na oso, no gwa strati. Legt u uzelf een thuisquarantaine op,” aldus president Bouterse.

Bekijk de video:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.