28 positieve besmettingen in Suriname – president spreekt straks het volk toe

0

We hebben nog meer slecht nieuws! Er zijn nu in totaal 28 Coronavirus besmettingen in Suriname. We hebben in een korte tijd 18 nieuwe cases erbij gekregen in Suriname. De website is zojuist aangepast!

Blijf afgestemd en kijk straks naar de video uitzending van de president. Hij gaat het volk toespreken. De situatie is zorgelijk. U kunt ervan uit gaan de de maatregelen flink aangescherpt gaan worden. Veel mensen willen een totale lockdown. Zal dat de oplossing zijn?

Er is een speciaal Meldpunt aangemaakt op de officiële website waarop dringende zaken kunnen worden gerapporteerd. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen!!

Suriname besmetting

Op de website van COVID-19 (covid-19.sr) is een speciaal tabblad onder de naam Meldpunt aangemaakt waarop dringende zaken kunnen worden gerapporteerd. Dit meldpunt is niet bedoeld voor vragen of advies, dat kan geschieden via de helpdesk.

Meldingen mogen anoniem gedaan worden of u mag ervoor kiezen om teruggebeld te worden. Meldingen die anoniem worden gedaan, worden met de nodige privacy afgehandeld.

Sinds de aanmaak van dit meldpunt zijn enkele gevallen succesvol opgelost. Bij het doen van een melding wordt wel gevraagd dat u het geval omschrijft, zodat de autoriteiten een goed beeld krijgen van het geval.

Bron: NII Suriname

Comments are closed.