Suriname status: CODE ROOD

Suriname rood

Suriname heeft nu officieel de status Code Rood. Dit vanwege de zorgwekkende  COVID-19 uitbraak op dit moment. Code rood betekent dat de ziekte nu aan het verspreiden is en dat we de bron zo goed als NIET kunnen achterhalen.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Iedereen opletten!!! Heb je Suriname lief? Heb je je gezondheid lief? Blijf dan thuis. We moeten ons nu meer dan ooit houden aan de veiligheidsvoorschriften. Geef het door aan iedereen.

[quads id=1]

Suriname rood

Status Suriname

Suriname heeft nu als status code mbt COVID-19 pandemie: ROOD.
Dwz verspreiding binnen gemeenschap bron onbekend.

Er wordt een dringend beroep gedaan op de samenleving om thuis te blijven. Indien u griepverschijnselen hebt, bel 178 BOG.

Illegaal

[quads id=1]

Als er sprake is van (illegale)verkeerspraktijken over water en land (bij afsluitgrenzen) gelieve dat door te geven aan de dichtstbijzijnde politie of NCCR op 144.

Gaarne jullie medewerking in het belang van onze natie.

Ministerie

[quads id=1]

Het Ministerie wenst de urgentie van de recente ontwikkelingen te benadrukken en roept de bevolking op om te allen tijde alert te blijven en de nodige preventiemaatregelen te treffen zoals contact te vermijden met mensen met griepverschijnselen, het toepassen van handhygiëne en het in acht nemen van de hoest en nies etiquette.

Bij griepverschijnselen, Bel 178!

President Desi Bouterse komt maandag uit met een statement.

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland