Geen 15de besmetting in Suriname!

Suriname besmetting

Let op. Het is niet nodig om grappen te maken over het coronavirus in Suriname. De situatie is al ernstig genoeg!

Er is geen 15de persoon besmet met het coronavirus in Suriname. Althans, er is GEEN positief geteste persoon bijgekomen. Het geval is nooit bevestigd door het covid management team.

[quads id=1]

Het gaat om een misplaatste grap, zegt Danielle Veira van het COVID-19 Managementteam aan de dWT-redactie. Het aantal besmette personen in Suriname staat nog gewoon op 14. De status op de website is ongewijzigd! Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan een ieder! Let wel. We zitten nog steeds in een zorgwekkende situatie!!!

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Vijftiende corona-geval blijkt misselijke grap. In tegenstelling tot een eerdere publicatie blijkt het vijftiende geval van COVID-19 dat gemeld werd niet te zijn bevestigd. Het gaat om een misplaatste grap, zegt Danielle Veira van het COVID-19 Managementteam aan de dWT-redactie. Het betreft een man die drie dagen geleden uit Albina in Paramaribo arriveerde en gezondheidsklachten had die duiden op een mogelijke coronabesmetting.

Nadat de familie de autoriteiten via het alarmnummer 178 informeerden rukte het medisch team uit en werd een swab van de man afgenomen. Hij werd afgezonderd in afwachting van het testresultaat. Uren later werd de familie gebeld dat de test positief bleek te zijn en dat de patiënt vóór 13.00 uur zou worden opgehaald voor opname in het ziekenhuis. Na onderzoek blijkt dat niet de gezondheidszorgsinstanties gebeld hebben, maar onbekende personen.

[quads id=1]

“Het is heel erg dat men die arme mensen voor de gek heeft gehouden. Inderdaad is die man geswabt en hij moet gewoon wachten op het resultaat. Dat telefoontje komt zeker van iemand die een prank op hem wil uithalen.

[quads id=1]

Jammer, maar het komt niet van de autoriteiten. Heel triest”, zegt Veira. Zaterdag werden de dertiende en veertiende besmetting gemeld en aangepaste beschermende maatregelen door de autoriteiten afgekondigd.

Bron: DWT Suriname

Geschreven door Ivan Cairo
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland