13e besmetting in Suriname

Suriname illegaal
We hebben slecht nieuws!
Er is helaas nog een COVID-19 positief geteste in Suriname. De persoon die afkomstig is uit Albina is vandaag positief getest op het COVID-19 virus. Deze persoon wordt intussen verplaatst naar het Wanica Ziekenhuis. Bekijk het bericht voor iets meer informatie.
[quads id=1]
Lieve mensen, we blijven het zeggen. Suriname kan een uitbraak van het Coronavirus niet aan! Er zijn nog steeds mensen die zich niet aan de regels houden. AUB. Houden jullie je aan de regels!!!! Neem het serieus! Geef het door aan iedereen.
[quads id=1]

Nii Suriname schreef het volgende: Er is helaas nog een COVID-19 positief geval in ons land. De persoon die afkomstig is uit Albina  is vandaag positief getest op het COVID-19 virus. Deze persoon wordt intussen verplaatst naar het Wanica Ziekenhuis. 

[quads id=1]

Covid in Suriname

De minister van VOlksgezondheid, Antoine Elias betreurt dit geval en doet een beroep op de samenleving om alert te blijven en de COVID-19 gezondheids en orde maatregelen nauwgezet op te volgen.

[quads id=1]

Suriname besmetting

Nadere informatie omtrent dit 13e COVID-19 geval volgt
Geval 11 en 12

De twee eerdere COVID-19 gevallen zijn beide in stabiele toestand in het St. Vincentius Ziekenhuis. Dit zegt directeur Cleopatra Jessurun van het ministerie van Volksgezondheid.

Het gaat onder meer om de illegaal in Suriname vertoevende Braziliaanse man die drie weken geleden samen met 9 andere illegalen op een schoener te Nieuw-Amsterdam werd aangehouden. Hij werd als de elfde case genoteerd.

[quads id=1]

Per boot

De andere case betreft een man van Surinaamse afkomst die vanuit Frans-Guyana per boot naar Suriname is overgestoken. Beide mannen werden eerst in isolatie geplaatst in het Wanica Ziekenhuis en daarna naar de Intensive Care Unit van het St. Vincentius Ziekenhuis overgebracht.

Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland