Video’s – 30-jarige man doodgeschoten in Rotterdam Nederland

rotterdam overleden
Triest hoor! Het is weer raak! Een 30-jarige man is in Nederland doodgeschoten. Het voorval gebeurde in een voortuin van een woning in Rotterdam. Het lijkt om een liquidatie te gaan. Het slachtoffer is namelijk doorzeefd met kogels.

bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video’s. Buurtbewoners zijn heel erg geschrokken. Het houdt maar niet op he?

Liquidatie Rotterdam

Boevennieuws Nederland schreef het volgende: J. geliquideerd in voortuin woning Rotterdam. In Rotterdam is vanochtend rond 07.00 uur de 30-jarige J. doodgeschoten in de voortuin van zijn woning. Dat bevestigen bekenden van het slachtoffer aan Boevennieuws. De politie kon een 21-jarige man uit Dordrecht en een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel aanhouden.

Voortuin

J. werd vanochtend doodgeschoten toen hij vanuit zijn voortuin naar zijn auto liep. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren maar J overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Er zou ongeveer 5 tot 6 keer op de man zijn geschoten.

Het is nog onbekend wat de achtergrond van de liquidatie is geweest. De politie doet op verschillende plaatsen in Rotterdam onderzoek. Hierbij zijn onder andere speurhonden en een drone ingezet.

Boevennieuws

Bekijk het bericht op Boevennieuws.nl om het volledige bericht te lezen en voor meer informatie omtrent de man die is neergeschoten.

Bron: Boevennieuws. Klik op onderstaande foto om het bericht op BN te lezen

rotterdam overleden
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland