Man dood aangetroffen in zijn schuur – politie Suriname – video

overleden Suriname

Een vreselijk bericht: Meneer Nanhoe uit Suriname is vandaag vermoedelijk vermoord. Hij werd zwaargewond aangetroffen door een familielid. Hij had zeer ernstige verwondingen aan zijn hoofd. Hij overleefde het niet

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie en voor de volledige identiteitsgegevens van de man. Kijk ook naar een korte video ervan. wij van FamilieNieuws wensen de familie Nanhoe heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Een 57 jarige man vermoedelijk door middel van misdrijf overleden. Vanmorgen, vrijdag 29 mei 2020, is de 57-jarige meneer Mahinderkoemar Nanhoe door een familielid zwaargewond aangetroffen in een berg ruimte op zijn woon adres in de javaweg.

[quads id=1]

De politie ging ter plaatse voor het instellen van een onderzoek. Op de locatie werd de heer Nanhoe aangetroffen met een ernstige verwonding aan het hoofd. De ambulance werd ingeschakeld.

[quads id=1]

Toen die terplaatse verscheen bleek de heer Nanhoe reeds overleden te zijn. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de heer Nanhoe vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het onzielde lichaam inbeslag genomen door de politie.

[quads id=1]

Het vermoeden bestaat dat de heer Nanhoe slachtoffer is van een misdrijf. Nadere informatie volgt.

Bekijk ook een korte video ervan: