Jonge dame uit Suriname dringend opzoek naar Nierdonor – foto’s – video

donor Suriname
Chani heeft met spoed een nieuwe nier nodig. Maar hoe pak je dat aan? Wie zal een nier afstaan? De nood is hoog dus ze trok de stoute schoenen aan. Ze plaatste een oproep op Facebook. Ze moet 3 keer per week dialyseren en ze is moe. Echt moe.

Bekijk haar oproep en gedeelde foto’s. Bekijk ook een video uitleg. Geef het door aan een ieder want wie weet bereikt het wel de juiste personen. Niet geschoten is altijd mis.

Lees hieronder haar oproep

Hallo Facebook ,ik ben Jabini J. uit Suriname. Ik ben een dialyse patiënt. Ik heb namelijk problemen met mijn nieren. Ik ben al een tijdje ziek. Helaas gaat het de laatste tijd niet zo goed met me.

Nierdonor

Ik ben nu opzoek naar een nierdonor met bloedgroep O – positief. Ikheb niemand in mij kan helpen. Het leven is zwaar. Ik was niet zo hoor.  Nu moet ik 3 keer per week dialyseren. Ik ben zo moe. Ik ziek iemand die mij kan helpen.

Maak contact

Aub, kunt u helpen? Of geef het door aan anderen. Dank u wel

Maak contact met mij via Facebook:  Chani Jabini

Let op: Wilt u uw nier aan iemand geven? Uw nier moet geschikt zijn voor de ontvanger. Anders is het risico op afstoting te groot. De bloedgroepen moeten hetzelfde zijn of bij elkaar passen. Er worden meerdere onderzoeken gedaan om te kijken of uw nier geschikt is. Meer info klik hier. En bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Chani is te bereiken op haar Facebook pagina
Video: