Besmette man bezocht barber in Suriname – School gaat 8 juni open

0

Hierbij de live persconferentie die nu nog steeds gaande is. De school (examanklassen) start 8 juni ipv 1 juni. Het is nog niet veilig genoeg. Geef dit door aan een ieder.

De minister legt het 1 en ander uit over schoolbussen en de regels waar men zich aan gaat moeten houden

Tevens extra informatie omtrent het 12de covid geval in Suriname. De man is een gouddelver. Hij werkte samen met heel wat illegale Brazilianen. Het is nog niet bekend of hij in Suriname of aan de Franse kant is besmet.

Hij is helaas wel zonder mondkapje naar een barber gegaan. Cirka 30 mensen die met hem in contact zijn geweest zijn in Quarantaine geplaatst! Bekijk het bericht en de video voor meer informatie. Mensen!!! Suriname!!! Houden jullie je aub aan de regels!

Suriname Covid

De periode van de verkiezingen is er een groot aantal mensen Suriname binnen gekomen. Op 27 mei werd een persoon positief getest. Hij werkte op goudvelden met andere Surinamers. De man is niet gaan stemmen.

Helaas heeft hij zich niet aan de regels gehouden. Hij is namelijk is namelijk zonder bedekking naar een barber geweest.

Hij ligt nu op de isolatie in het RKZ ziekenhuis in Paramaribo. Situatie is stabiel.

Bekijk hier de video met de persconferentie:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.