38-jarige man vermoedelijk vermoord door Cubaanse vriend – politie Suriname

politie Suriname

Een 38-jarige man is dood aangetroffen in een auto in Suriname. De politie vermoedt dat de man is doodgestoken door zijn levenspartner. Een man met de Cubaanse nationaliteit.

De politie is nog naar hem opzoek. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie omtrent de moord en de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit vreselijke verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? dat kan.

Politie Suriname

38 jarige man vermoedelijk door levenspartner om het leven gebracht. Het ontzielde lichaam van de 38-jarige Sadath Hussain is op woensdagmiddag 27 mei langs de Oost-West verbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath, Hussain om het leven is gebracht. Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steek verwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer.

Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van de heer Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van de heer Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak.