Meer dan 18 illegalen aangehouden en in quarantaine geplaatst – Suriname opgepast! video

Suriname illegaal
Ai boi. Het houdt maar niet op met de mensen die illegaal Suriname binnen willen komen. Hoe kunnen we op deze manier de ziekte buiten houden?

Hierbij een officieel bericht en waarschuwing vanuit het Covid-19 managementteam Suriname. Kijk ook naar de video van de vandaag gehouden persconferentie.

[quads id=1]

De verkiezingen zijn voorbij en social distance en hygiënemaatregelen zouden nu misschien meer dan ooit moeten worden nageleefd. Er zijn namelijk ALWEER illegalen Suriname binnengekomen Bekijk het bericht en de video voor meer informatie en geef het door aan een ieder. Suriname, voorzichtig!!! We moeten echt uitkijken! Mensen kunnen ziektes meenemen van buiten en wij gaan een grote uitbraak NIET aankunnen. Houden jullie je aub aan de regels!

[quads id=1]

In de tussentijd is bekend geworden dat de teller is gestegen naar 12. Een Surinaamse goudveld werker is positief getest. Lees dit bericht hierover. Klik hier

Verkiezingen Suriname

NII Suriname Covid team schreef het volgende: Covid-19 maatregelen nog steeds van kracht. De covid-19 maatregelen moeten ondanks de verkiezingsroes nog steeds worden nageleefd. DNV-directeur Danielle Veira betreurt dat dit niet het geval is. Op de dag van de verkiezingen is er door de vingers gekeken, om Surinamers de ruimte te geven naar de stembus te gaan. Maar de verkiezingen zijn nu voorbij en social distance en hygiënemaatregelen zouden nu misschien meer dan ooit moeten worden nageleefd.

Illegalen in Suriname

[quads id=1]

We weten namelijk niet exact wie allemaal ons land binnen zijn gekomen en of diegenen besmet zijn. Ruim 18 illegalen zijn op de verkiezingsdag aangehouden en in quarantaine geplaatst, maar het aantal illegale personen dat ons land is binnengekomen, ligt volgens binnengekomen informatie van NCCR en DNV hoger.

Leven in gevaar

Veira gaf tijdens de covid-19 persconferentie aan, dat de komende twee weken daarom cruciaal zijn. Door ons te houden aan de covid-19 maatregelen, blijft de ziekte beheersbaar, mochten er geïnfecteerden ons land illegaal zijn binnengekomen. Anders brengen we niet alleen ons eigen leven, maar ook het leven van anderen in gevaar.

2 meter afstand

[quads id=1]

NCCR-coördinator Jerry Slijngard zegt dat men zich in de stemlokalen wel aan de maatregelen hield. Maar buiten de stemlokalen heerste, op enkele burgers met mondkapjes en handschoenen na, een feestsfeer waarbij er geen rekening werd gehouden met bijvoorbeeld de onderlinge afstand van 2 meter.

Bekijk hier de video van de volledige persconferentie:

[quads id=1]

Bron: NII Suriname Covid Team

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland