Goudveld werker positief getest in Suriname – 12 positieve gevallen in Suriname

Suriname goud
Een Surinaamse goudveld werker is positief getest op het coronavirus in Suriname. Jammer. Hiermee komt de teller van bevestigde coronavirus getallen op 12! Deze update is zojuist vermeld op de officiële Covid-19 Suriname website

[quads id=1]

Covid Suriname

Eerder heeft het Covid-team ons al op het hart gedrukt dat het van belang is dat we ons extra aan de regels moeten houden. We waren 2 dagen ‘vrij’. Maar we moeten ons nu echt weer goed houden aan de regels! Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

Suriname besmetting

Goudveld werker

Het zou gaan om een Surinaamse goudveld werker. Hij is helaas positief getest. Het nu van belang om te kijken met wie de man allemaal in contact is geweest.

[quads id=1]

Verkiezingen in Suriname

Gisteren en eergisteren was er geen lock-down ivm de verkiezingen in Suriname. Lieve mensen. Zorg ervoor dat jullie je weer goed en strak aan de regels houden. Blijf binnen als je niet perse de straat op moet. Het gevaar is buiten!

[quads id=1]

Het volgende hierover stond op de NII website:

Suriname Positief

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland