Schooljaar verlengd, geen pinkstervakantie en herstart examenklassen Suriname

Lilian Ferrier
Hierbij een belangrijke mededeling vanuit het ministerie van Onderwijs en wetenschap omtrent de herstart van het onderwijs  in Suriname. De toets- en examenklassen gaan weer starten.

[quads id=1]

Pinkstervakantie

Er zal dit jaar GEEN pinkstervakantie zijn en het school jaar zal eindigen op 31 augustus. Bekijk de brief van het ministerie voor alle overige informatie en geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Gaat jouw kind ook weer naar school?

[quads id=1]

Onderwijs Suriname

onderwijs Suriname

[quads id=1]

Eerder deze week maakte de directeur van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Angela Salmo, bekend dat crèches en peuterscholen per 1 juni 2020 weer mogen opengaan voor het publiek. De toestemming wordt verleend met goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid, die ook de veiligheidsregels waaraan de opvanginstellingen zich moeten houden, heeft opgesteld.

Veiligheidsregels

[quads id=1]

De Sozavo directeur benadrukt dat er specifieke veiligheidsregels zullen gelden die door de crèches en peuterscholen moeten worden nageleefd.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland