Aantal coronavirus patiënten in Suriname gestegen naar 12

Suriname besmettingen
Helaas. We hebben vervelend nieuws. De teller van het aantal besmette personen is zojuist gestegen naar 12. Er zijn momenteel dus 2 actieve gevallen van corona in ons land.

[quads id=1]

Covid Suriname

Eerder heeft het Covid-team ons al op het hart gedrukt dat het van belang is dat we ons extra aan de regels moeten houden er komen namelijk nog steeds illegalen ons land binnen en de kans op besmetting is aanwezig aangezien de illegalen komen uit landen waar het coronavirus ook heerst

[quads id=1]

Suriname besmettingen

Franse man

Het zou gaan om een Surinaamse goudveld werker.  De man is, toen hij zich ziek begon te voelen, naar een zorginstelling in Frans Guyana gegaan. Daar hebben ze hem getest en de test bleek negatief. Hij is toen weer terug naar Suriname gegaan de klachten bleven aanhouden en hij heeft zich toen weer laten testen. De test bleek toen positief. Het nu van belang om te kijken met wie de man allemaal in contact is geweest.

[quads id=1]

Verkiezingen in Suriname

Gisteren en eergisteren was er geen lock-down ivm de verkiezingen in Suriname. Lieve mensen. Zorg ervoor dat jullie je weer goed en strak aan de regels houden. Blijf binnen als je niet perse de straat op moet. Het gevaar is buiten!

[quads id=1]

Later meer

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland