Crèches in Suriname per 1 juni weer open – bezoek tehuizen ook weer mogelijk

creche Suriname

Belangrijk nieuws!!! Crèches en peuterscholen zijn per 1 juni weer open in Suriname. Het is dan ook toegestaan bezoek te brengen aan personen in tehuizen. Er zijn uiteraard wel veiligheidsregels waaraan men zich gaat moeten houden.

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht van de regering voor extra informatie en geef het door aan iedereen! Zijn jullie blij of houden jullie je baby nog even thuis?

[quads id=1]

Covid- 19 Website heeft het volgende bekend gemaakt: Crèches en peuterscholen per 1 juni weer open om Suriname – Directeur van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Angela Salmo, heeft zojuist meegedeeld dat crèches en peuterscholen per 1 juni 2020 weer mogen opengaan voor het publiek.

[quads id=1]

Het COVID-19 Crisis Managementteam informeert de samenleving vandaag wederom live vanuit het COVID-19 Management en Media Centrum in de Congreshal.

[quads id=1]

De toestemming wordt verleend met goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid, die ook de veiligheidsregels waaraan de opvanginstellingen zich moeten houden, heeft opgesteld. De Sozavo directeur benadrukt dat er specifieke veiligheidsregels zullen gelden die door de crèches en peuterscholen moeten worden nageleefd.

[quads id=1]

Het is vanaf 1 juni ook toegestaan bezoek te brengen aan personen in overige opvanginstellingen zoals tehuizen.

De financiële ondersteuning aan crechehouders en crèche medewerkers gaat onverkort door. Registratie vindt uitsluitend plaats bij het Bureau Opvanginstellingen van het ministerie van Sociale Zaken aan de Waterkant.

[quads id=1]

Uitbetalingen vinden plaats aan bij de Stichting Volkshuisvesting aan de Madeliefjesstraat, van 10.00 tot 13.30 uur.