20-jarige vrouw veroorzaakt dodelijk verkeersongeval – politie Suriname – video

overleden Suriname

Hierbij het trieste politiebericht omtrent het zware verkeersongeval in Suriname. De 47 jarige Ileen Sandaal kwam om het leven. 5 anderen raakten gewond.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Kijk ook naar een video. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Sandaal veel sterkte toe. Beterschap voor de andere gewonden. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Zware aanrijding op de Afobakkaweg eist een dode en meerdere gewonden. De 47- jarige automobiliste Ileen Sandaal is na een aanrijding in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 mei in het ziekenhuis overleden.

De politie van Paranam deed na de melding van een aanrijding te Afobakkaweg, ter hoogte van mast 50, de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen zij drie voertuigen aan waarvan twee zwaar beschadigd waren. De zwaar gewonde mevrouw Sandaal zat beknelt in haar auto. Nadat zij uit het voertuig gehaald was werd mevrouw Sandaal naar het ziekenhuis overgebracht, alwaar zij het leven gaf.

[quads id=1]

Mevrouw Sandaal is met haar auto in botsing gekomen met een andere auto. Dat voertuig werd bestuurd door de 20-jarige bestuurster C.C. die vanuit tegenover gestelde richting kwam aangereden. C.C. maakte een verkeerde inhaal manoeuvre op de weg met het gevolg dat zij tegen twee auto’s aankwam, waaronder tegen die waarin mevrouw Sandaal reed.

[quads id=1]

De aanrijding tussen C.C. en Sandaal was nagenoeg frontaal met grote materiële schade. Alle drie bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen. Behalve de overledene zijn nog 5 andere personen gewond geraakt variërend in de leeftijd van 17 tot en met 57 jaar. Deze zaak is in onderzoek bij de politie verkeersunit Regio Midden.

Bekijk hier een korte video:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland