Nu 5856 doden en meer dan 45 duizend besmettingen in Nederland – foto’s

0

De nieuwe Cijfers van het RIVM zijn zojuist bekend gemaakt. Er zijn 26 nieuwe doden bijgeteld vandaag. Daarmee komt het totaal van doden met corona nu op 5856

Ook zijn er 133 nieuwe positief geteste mensen bijgekomen. Daarmee komt het totaal op 45.578. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de grafieken die zijn vrijgegeven.

Update 26 mei 2020 RIVM Nederland

Vandaag zijn er 10 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 26 personen als overleden gemeld. Deze patiënten zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld.

45 duizend

Tot nu toe zijn er 45.578 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

Bekijk hieronder de grafieken van vandaag

Bron: RIVM Nederland
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

Comments are closed.