Mevrouw Sarucco uit Suriname viert 105de verjaardag in Amsterdam – video’s

verjaardag Suriname Amsterdam
We kunnen het bijna niet geloven maar deze mevrouw is echt 105 jaar geleden geboren in Suriname. 105 jaar!!! Da na wan hieperdepiep hoereeee.

[quads id=1]

En daarom was het feest in Amsterdam. Mevrouw Sarucco is in het zonnetje gezet. Wel op gepaste wijze natuurlijk ivm met de corona. Maar deze prachtige dag is niet zomaar voorbij gegaan. Kijk naar de leuke video’s en luister naar een prachtig interview. Helpen jullie ons mee met de felicitaties voor Oma Roosje? Die kun je plaatsen onder dit bericht. Vertel het prachtige nieuws aan een ieder!!

[quads id=1]

Geboren in Suriname

verjaardag Suriname Amsterdam

AT5 schreef het volgende: Mevrouw Sarucco viert 105e verjaardag: ‘Ik heb al heel veel geproost’. Het was feest in de Staatsliedenbuurt vandaag. Mevrouw Sarucco is 105 jaar geworden en dat mocht iedereen weten.

Door de coronacrisis kan helaas niet iedereen op bezoek komen, maar de 105-jarige Amsterdamse maakt er het beste van. ‘Ik heb heel veel geproost zelfs’, vertelde ze.

[quads id=1]

Geheim

Een geheim om zo oud te worden heeft ze niet. ‘Het is mij gegeven. Ik weet niet hoe het komt.’ Mevrouw Sarruco werd vanmiddag getrakteerd op een optreden van zanger Gerry Holland en van buurtbewoners kreeg ze maar liefst 105 rozen.

Bekijk hier de video’:

Rozette, Wilhelmina Georgetina Sarucco Oma Roos in gesprek met Iwan Bottse van Radio Tamara Damsko i.v.m. de viering van haar 105de verjaardag.

Oma Roosje viert 105de verjaardag: ‘Geen groot feest, wel een brief van de koning’. Oma Roosje, een bekendheid in de Staatsliedenbuurt, werd donderdag 21 mei 105 jaar oud. Het werd, door de coronacrisis, een andere verjaardag dan ze zich had voorgesteld. Maar daarom niet minder mooi.

[quads id=1]

Ze straalt. Een geweldige, brede lach siert haar gezicht. Al de hele dag. Daar zit ze, op een stoel in haar appartement, hoog in seniorencomplex De Koperen Knoop. In een prachtige jurk met grote, oranje bloemen. Het haar in een elegante knot. 105 jaar geleden werd ze in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo geboren als Rozette Wilhelmina Georgetina Sarucco. In de Staatsliedenbuurt kent iedereen haar als Oma Roosje.

[quads id=1]

Bekijk hier de video daarvan:

Bron: AT5 en Lees verder op Youtube

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland