Man in Suriname beroofd door dame na avondje plezier in hotel kamer

hotel Suriname

Hij deed zijn ogen dicht en weg was ze met zijn bezittingen

Een avondje plezier in een hotelkamer was weer eens uitgelopen op een drama. Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor de mannen die er een gewoonte van maken om vreemde dames mee te nemen naar een hotel.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door als waarschuwing. De dame heeft een mooie verklaring gegeven aan de politie. Geloven jullie haar? Liever was hij gewoon thuis gaan slapen.

[quads id=1]

In een hotelkamer

Suriname Times schreef het volgende: Vrouw stal spullen man in hotelkamer. Rechter Duncan Nanhoe heeft Mona-lisa A bij verstek schuldig bevonden aan diefstal van geld en een bromfiets van een ander.

Celstraf

Hij legde haar conform de eis van het Openbaar Ministerie twaalf maanden celstraf op waarvan negen voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest met een proeftijd van drie jaar.

[quads id=1]

Op 2 maart is aangifte gedaan. De benadeelde was samen met Mona-lisa A in een hotelkamer gegaan. Hij viel op een gegeven moment in slaap, maar toen hij wakker werd was de vrouw niet meer daar. Volgens hem is SRD 200 uit zijn tas gestolen en ook zijn bromfiets. Mona-lisa A kon naderhand worden aangehouden.

Uit zijn tas

[quads id=1]

Zij verklaarde dat zij op de bromfiets ging om iets te kopen. Toen zij uit de handelszaak kwam, kon zij de bromfiets niet meer vinden. Zij verklaart SRD 50 uit de tas te hebben weggenomen. De rechter kwam tot het wettig en overtuigend bewijs.

Al vrijgelaten

De vrouw was eerder in vrijheid gesteld en verscheen gisteren niet in de rechtszaal. Er is verstek aan haar verleend

[quads id=1]

Bron: Suriname Times

Vrouw stal spullen man in hotelkamer

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland