Propaganda via de media mag NIET – Politie Suriname over de verkiezingen in Suriname

politie Suriname

Iedereen opgelet!! Hierbij een belangrijke mededeling afkomstig van politie Suriname omtrent de komende verkiezingen in Suriname. Morgen zijn de verkiezingen.

[quads id=1]

Er mag geen propaganda gemaakt worden via de media!! Bekijk het officiële bericht voor meer informatie. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Is wel jammer want juist nu wil iedereen zichzelf nog snel even promoten. Elke stem telt!!

[quads id=1]

Verbod op het maken van propaganda via de media. Per presidentiële resolutie is het politieke partijen in Suriname onder andere verboden om vanaf zaterdag 23 mei 2020 om 00.00 uur tot en met dinsdag 26 mei 2020 te 12.00 uur politieke propaganda te maken via de media.

Op de mediabedrijven wordt een dringend beroep gedaan om het verbod in de resolutie, met betrekking tot hun, stipt na te leven dat.

[quads id=1]

De politie zal erop toe zien dat al de opgesomde verboden in de resolutie worden nageleefd.

[quads id=1]

Bron: Politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland