Onze lieve oma Ilse Marie Codrington is op 95-jarige leeftijd overleden in Suriname – foto’s

overleden Suriname

Het is een zegen als je oma 95 jaar mag worden, maar hoe oud ze ook is, missen wil je haar niet. De bedroefde Nathalie, Rodney en Elton maken mede namens de overige kleinkinderen bekend dat hun lieve oma, Ilse Marie Codrington,  is overleden in Suriname.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen de kleinkinderen en de overige familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelf genoegzaamheid. Ze is niet grof en niet zelf zuchtig. Ze laat zich niet boos maken en rekent het kwaad niet aan.

Met diep leedwezen maar dankbaar voor de mooie herinneringen maken Nathalie, Rodney en Elton en alle overige kleinkinderen en achterkleinkinderen in Suriname en Nederland bekend dat van hen is heengegaan op donderdag 21 mei 2020 hun innig geliefde grootmoeder

Ilse Marie Codrington

Geboren in Nickerie op 17 maart 1925.
Wi sa tang membre joe

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland