De verkiezingen in Suriname gaan gewoon door! Video

verkiezingen Suriname
‘Verkiezingen gaan gewoon door’. De verkiezingen van, morgen,  25 mei gaan gewoon door. Dat heeft president  Bouterse zojuist gezegd in een statement. Bekijk de video met de statement!

[quads id=1]

Verkiezingen Suriname

Eerder vandaag circuleerden er onjuiste berichten op social media dat de verkiezingen vermoedelijk niet door zouden gaan. Dit vanwege onregelmatigheden bij de grens. Veel mensen raakten hierdoor in de war

Het gaat gewoon door!

Volgens Bouterse zijn het “krachten achter de schermen die de verkiezingen proberen te frustreren”. “. Hij zegt:  ‘de verkiezingen gaan gewoon door.

[quads id=1]

Video:

De Algemene- Vrije- en Geheime Verkiezingen die gepland staan voor morgen, 25 mei 2020, zullen normaal voortgang vinden. Dit heeft president Desiré Bouterse bekendgemaakt op 24 mei 2020. “Men probeert heel veel verwarring te stichten.” Het staatshoofd reageert hiermee op geruchten, over onregelmatigheden rondom de verkiezingen, die de ronde doen.

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland