Video’s – Drukte parken en stranden op Hemelvaartsdag – RIVM Nederland: 23 sterfgevallen

overleden Nederland

Er zijn weer een stuk minder coronadoden bijgeteld de afgelopen 24 uur. Gisteren waren dat er 13. En vandaag 23 Dat heeft het RIVM zojuist bekend gemaakt

[quads id=1]

Het gaat dus best goed in Nederland. Sommige beweren dat het door het warme weer komt. Maar het nadeel van het ware weer is ook dat veel mensen erop uit trekken. Afgelopen donderdag was een heerlijke zomerse dag. De stranden en parken waren veel te vol! Zijn de mensen als de zon schijnt ineens vergeten dat er nog steeds corona is? Zijn ze niet bang dat straks alles weer op slot gaat? Die kans is namelijk aanwezig als er weer een tweede golf komt. Bekijk de video’s en luister wat de mensen op straat zelf zeggen. Ga jij ook vaker naar buiten?

[quads id=1]

Overleden in Nederland

RIVM Nederland schreef het volgende: Update 23 mei 2020
Vandaag zijn er 10 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 23 personen als overleden gemeld. Deze patiënten zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld.

[quads id=1]

Tot nu toe zijn er 45.064 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

Video’s

Hart van Nederland: SBS 6 hart van Nederland. ‘Het wordt een zomer met veel beperkingen als deze drukte aanhoudt’

Video:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: rivm
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland