Oplichter Perdiepkoemar opgesloten – politie Suriname

politie Suriname
Iedereen opgelet! Hierbij roept de politie benadeelden op van ene Perdiepkoemar S. alias Perdiep. Ze hebben hen aangehouden op verdenking van oplichting

[quads id=1]

Hij heeft een groot bedrag van iemand verduisterd. Hij zou het omwisselen in vreemde valuta’s. Dat heeft hij nooit gedaan. De politie heeft het vermoeden dat hij nog meer mensen heeft opgelicht. Bekijk het bericht voor meer informatie en laat het meteen een waarschuwing zijn voor anderen! We snappen dat de verleiding er is, mede vanwege de hoge koers. Maar, pas op. Wees alert en geef je geld niet zomaar aan derden!

[quads id=1]

Politie Suriname

Perdiepkoemar S. opgesloten voor verduistering. De recherche van Regio Midden heeft op woensdag 21 mei de 41-jarige Perdiepkoemar S. alias Perdiep aangehouden ter zake oplichting en verduistering. Perdiep wordt ervan verdacht een groot geldbedrag te hebben verduisterd.

Vreemde valuta’s

[quads id=1]

Volgens de aangever gaf hij een groot geldbedrag aan Perdiep om dat om te zetten in vreemde valuta. Na het omwisselen moest Perdiep het vreemd geld brengen voor de aangever. Dat heeft Perdiep echter niet gedaan. Nadat hij het Surinaams geld ontvangen had liet hij niets meer van zich horen en maakte zich onbereikbaar voor de aangever.

Opgespoord

Na de nodige speurwerk heeft de recherche van Regio Midden Perdiepkoemar alias Perdiep in beeld gebracht, opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld. Dit na overleg met het Openbaar Ministerie. De politie vermoedt dat Perdiepkoemar meer personen benadeeld heeft.

Benadeelden maak contact!

[quads id=1]

Die benadeelde personen worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Recherche Regio Midden. Deze afdeling is ondergebracht op het politie bureau De Nieuwe Grond en is te bereiken op het telefoonnummer 582200.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland