Onze 31 jarige Bernice Darnoud is zeer tragisch overleden in Suriname – foto’s & video uitvaart

Gado sabi alasani. Moge haar ziel in vrede rusten.  Gone too soon

Het trieste overlijden van Bernice sloeg in als een bom. 31 jaar jong was ze. Een leeftijd waarop je eigenlijk nog de wereld voor je voeten hebt liggen. Helaas, haar vrienden en familieleden blijven achter met veel verdriet. En onbeantwoorde vragen

[quads id=1]

Hierbij maken de families Wielingen en Darnoud het trieste overlijden bekend van hun Bernice Darnoud. Ze was werkzaam op het Ministerie van Sociale Zaken in Commewijne. Bekijk het bericht,  de video’s van de uitvaart en de vele gedeelde foto’s die we hebben gekregen. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen heel veel sterkte met dit zware verlies.

[quads id=1]

overleden Suriname

Ach, donkere en droevige dagen.
Ach, leer ze dragen. Hoe somber ook uw lot, vertrouw op God.

Met deze troostrijke woorden maken wij bekend dat van ons is heengegaan

Bernice Purdey Darnoud

In de jonge leeftijd van 31 jaar.

In leven was zij werkzaam op het Ministerie van Sociale Zaken te wijk kantoor Commewijne Suriname.

Namens de diep bedroefden:
Familie Darnoud
Allen met hun respectievelijke gezinnen

Bernice moge jouw ziel in vrede rusten.

De singinetie vond plaats op dinsdag 19 mei 2020 te Richelieu
De uitvaart vond plaats op woensdag 20 mei 2020 te Paramaribo.

Bekijk hieronder de video’s van de uitvaart en vele binnengekomen foto’s. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video’s uitvaart:

[quads id=1]

Foto’s van oa. Zoëna Nyon, Arsanio Wiet, Esajas Sedl, Mahageney Wikkeling en Valies-Markiet Nathalie

[quads id=1]
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland